top of page

Prosjekter

Tannhelse uten grenser har flere prosjekter gående, og vi er stolte over å kunne vise til disse. Vi har jobbet aktivt i fem år for å fremme oral og generell helse både nasjonalt og i utviklingsland, og er veldig fornøyde med hvor langt vi har kommet.

PROSJEKTER   

& PROGRAMMER.

Vi hjelper pasienter uavhengig av deres politiske, etniske og religiøse tilhørighet. De frivillige utfører gratis behandling, profylaktisk arbeid og undervisning i oral helse og står for alle utgifter knyttet til prosjektet selv.

Etiopia

Øst- Afrika

TUG hadde sitt første prosjekt i Etiopia i 2016. Siden den gang er det blitt gjennomført 3 prosjekter der. Les mer om  vårt prosjekt i Etiopia her

Jamaica

Caribbean

Januar 2019 ble det gjennomført et pilotprosjekt på Jamaica, som første ledd i å utvikle prosjekter i alle verdensdeler. Siden den gang er det blitt gjennomført til sammen 3 prosjekter på Jamaica

Skjermbilde%202020-10-29%20kl.%2008.56_e

Worldwide

Som en del av vårt arbeid med å fremme oral og generell helse i utviklingsland, har TUG utviklet et samfunnsbasert prosjekt som heter “Wash and Brush for life”.

Åpen

Dag 

Norge

Det tilbys gratis tannbehandling til papirløse immigranter og andre som faller utenfor rettighetene hos det offentlige. Alle klinikker kan delta, forbruksmateriell dekkes av våre sponsorer.  Ta kontakt med oss dersom din klinikk ønsker mer informasjon. 

Skjermbilde 2020-10-29 kl. 14.29.58.png

Worldwide

Kryssinfeksjonskontroll har alltid vært en viktig del av TUG sitt arbeid.  Å hindre smitte mellom pasient og behandler, og fra pasient til pasient, er et av TUGs viktigste fokus.

Kan vi hjelpe ditt prosjekt?

Wordwide

Har du et prosjekt hvor du tenker vi kan samarbeide og hjelpe hverandre? Eller har du tips om nye prosjekt? Nøl ikke med å ta kontakt med oss. 

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet under så sender vi deg mer informasjon om de ulike prosjektene våre. 

Which project are you interested in?

Takk for interessen!

Involver deg!

Tannhelsehjelp til de som trenger det !

bottom of page